حجازی: اگر حجازی شده ام بخاطر مردم است
اگر حجازی شدم بخاطر مردم بود. مردم تشخیص دادند که من چگونه زندگی کرده ام و برای استقلال چگونه کار کرده ام .ناصر حجاری با بیان این مطالب در گفتگو با سایت رسمی باشگاه اظهار داشت : هر چه دارم از مردم است و به عشق استقلال و هواداران در این تیم کار کردم و اگر در بعضی مواقع نتایج دلخواه بدست نیامد دلایلی داشته است که مجال بحثش نمی باشد.
حجازی در ادامه صحبت هایش افزود : توان مربیگری را دارم و احتمال دارد باز هم مربی بشوم ، 40 سال در فوتبال بوده ام و 25 سال سابقه مربی گری داشته ام .زمانیکه لیسانس گرفتم کمتر کسی در ایران لیسانس داشت بنا براین هم سواد دارم و هم تجربه حتی در خود م این توانایی را می بینم که رئیس فدراسیون فوتبال شوم آنوقت خاک خورده های فوتبال را به فدراسیون دعوت میکنم تا یک فدراسیون پویا و قدرتمند داشته باشیم ولی هیچ وقت این اتفاق نخواهد افتاد چون خیلی ها دوست ندارند من را ببینند.
حجازی در پایان صحبت هایش ضمن انتقاد از لغو شدن بازی استقلال مقابل ملوان گفت : به نظر من استقلال در این جریان ضرر کرد و این تعطیلی لزومی نداشت.دلیل ندارد بخاطر سرما فوتبال تعطیل شود ، تیم شرایط بسیار خوبی دارد و نباید از شرایط آرمانی دور شود.

Bookmarks